Fjernelse af Permanent makeup med

laser Tattoo removal

Få din tatovering fjernet

Skånsom og effektiv fjernelse af permanent makeup med mindre smerte – hos PMU Artist får du personlig behandling med den nyeste Pico-Laser Teknologi 
 
Hos PMU Artist tilbyder jeg, Anne Mette, specialiseret fjernelse af permanent makeup, herunder bryn, eyeliner og læbelinje. Jeg sikrer en skånsom og effektiv behandling ved hjælp af den Pico-laser teknologien, som nedbryder blækket uden at skade huden. 
 
For fjernelse af større tatoveringer henviser jeg til Kliniknordicbyiskov, som har stor ekspertise i denne type procedurer.
 
Kontakt mig i dag for en konsultation og lad os finde den bedste løsning til din permanente makeup.
 

Sådan foregår behandlingen

Forberedelse:
 
Før din behandling har du mulighed for at møde op 30 minutter før din aftale, hvor jeg kan smøre en bedøvelsescreme på området, der skal behandles, for at gøre behandlingen mere behagelig.
 

Hvis det passer dig bedre, kan du også påføre bedøvelsescreme hjemmefra. Denne creme kan købes på apoteket. Smør et tykt lag på det relevante område og dæk det med film 30 til 60 minutter før din aftale for optimal effekt.

Inden behandlingen starter, inviterer jeg dig til en uforpligtende konsultation, hvor vi sammen vurderer din tatovering og hudtype samt drøfter dine ønsker – om du vil have tatoveringen fjernet helt eller blot lysnet nok til, at der kan laves en ny ovenpå. Det er vigtigt, at du beskytter området mod sollys inden behandlingen for at opnå de bedste resultater.

Under behandlingen:

Når du kommer til selve behandlingen, er du i trygge hænder hos mig. Jeg arbejder med den avancerede Pico-laser, som er kendt for at være skånsom og præcis, uanset om det er på kroppen, brynene eller læbelinjen.

Denne teknologi kræver færre behandlinger og giver mindre smerte end traditionelle lasere. Derudover bruger jeg en skin cooler, som afkøler huden under behandlingen og reducerer smerten betydeligt. Dette gør oplevelsen langt mere behagelig for dig og hjælper samtidig med at fremskynde helingen.

For at sikre, at huden heler ordentligt mellem behandlingerne, skal der gå cirka 6 uger mellem hver session.


Efter behandlingen

Efter hver behandling sørger jeg for, at du får den rette efterbehandling for at hjælpe huden med at hele hurtigt og korrekt.

 

Jeg udleverer en speciel creme, som du får med hjem, og som er designet til at fremskynde helingen og reducere risikoen for komplikationer. Ved at følge mine anvisninger og bruge cremen vil du opleve en mere effektiv helingsproces.

Det er ikke muligt at sige præcist, hvor mange behandlinger der vil være nødvendige for at fjerne tatoveringen helt eller lysne den nok til, at der kan laves en ny ovenpå. Dette afhænger af flere faktorer som tatoveringens størrelse, farve og placering.

 
Jeg følger dig tæt gennem hele forløbet for at sikre, at du føler dig tryg og tilfreds, og at vi sammen når det resultat, du ønsker. Din komfort og sikkerhed er min højeste prioritet!

Professionel Permanent Makeup Artist i Odense

Velkommen til min professionelle verden inden for Permanent Makeup i Odense.

Registreret og godkendt af sikkerhedsstyrrelsen efter ny lovgivning vedr. kosmetisk tattovør pr. 1/7-2021.

© PMUSupplies 2024